Merk met een missie

Keuzehulp voor juiste beleggingsbeslissingen

Gouden Stier beeldje

Wat wij doen

Steeds meer Nederlanders beleggen. Sommigen simpelweg omdat ze het spel op de beurs leuk vinden, anderen omdat het een onmisbaar instrument is om hun financiële doelen te kunnen realiseren. Het is echter niet eenvoudig om de juiste beleggingskeuzes te maken. Met talloze producten, diensten en aanbieders is het niet vreemd dat veel beleggers door de bomen het bos niet meer zien.

Merk met een missie

Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken, door op basis van heldere criteria de beste producten en diensten in dat ruime aanbod te identificeren. De Gouden Stier-awards en nominaties geven beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

Kernwaarden

 • Gerenommeerd

  Al meer dan tien jaar beloont Gouden Stier de best practices in de markt met een Gouden Stier award. Het is meer dan de ‘zoveelste prijs’; een relevant en zeer gewild keurmerk voor beleggingsproducten, -diensten en -aanbieders. De uitreiking staat als jaren te boek als hét belangrijkste industry event in de beleggingswereld.

 • Onafhankelijk

  Het Gouden Stier-keurmerk komt tot stand door een unieke samenwerking tussen onafhankelijke gerenommeerde partners en toonaangevende beleggingsplatforms. Voor de 2017-editie maakt Gouden Stier gebruik van de expertise van AF Advisors, Beleggingsmatch en Finno.nl.

 • Transparant

  Gouden Stier selecteert voor particuliere beleggers de beste, meest transparante en innovatieve bedrijven en diensten op basis van voor iedereen inzichtelijke criteria. Deze worden beschreven op deze site en in de juryrapporten die na de uitreiking worden gepubliceerd.

 • Innovatief

  De Gouden Stier awards zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de markt. Dit betekent echter niet dat we vasthouden aan één succesformule. Zo leidt onze jaarlijkse evaluatie altijd tot een krtitische herziening van de inhoudelijke toetsing en waar nodig tot het invoeren van nieuwe categorieën.

Bron van informatie én inspiratie

Winnaars van een Gouden Stier behoren tot de beste producten, diensten en aanbieders die er op dit moment in de markt te vinden zijn. Op deze manier wil Gouden Stier de Nederlandse beleggers informeren én inspireren in de zoektocht naar de beste beleggingsoplossing.