Selectieproces & kennispartners


Om het selectieproces zo transparant en objectief mogelijk te maken, hebben we dit jaar de hulp ingeroepen van maar liefst drie externe kennispartners: AF Advisors, Finno.nl en beleggingsmatch.nl. Gezamenlijk hebben zij voor de Gouden Stier 2016 voor negen van de tien prijscategorieën het selectieproces begeleid. Voor de tiende prijs - Beste beleggingsexpert - bepaalt het publiek de winnaar.

Voor het selectieproces voor Beste broker, Beste online vermogensbeheerder en Beste vermogensbeheerder 2016 mochten we rekenen op de hulp van beleggingsmatch.nl. De mannen van beleggingsmatch stelden voor Beste broker een uitgebreid selectieproces op naar aanleiding van een gemiddeld beleggersprofiel van bezoekers van IEX.nl. Daarnaast legden zij vermogensbeheerders het vuur aan de schenen met onder andere een vragenlijst en een casus. Lees verder.

AF Advisors heeft het nominatieproces begeleid voor de prijscategorieën: Beste ETF, Beste beleggingsfonds, Beste mixfondsen-range en Beste duurzame beleggingsfonds. Wilt u meer weten over de nominatieprocessen van verschillende prijzen? Lees dan hier verder.

De derde - en tevens nieuwe - kennispartner Finno.nl heeft zich als specialist op het gebied van innovatie in de financiële sector toegespitst op het selecteren van de genomineerden in de categorie Beste crowdfundingplatform en Beste beleggingsinnovatie. Lees hier verder.

Partners van de Gouden Stier