Samen bereiken we meer

Uw boodschap en ons bereik

Gouden Partners

Zilveren Partners

Bronzen Partners

Sponsors

Word ook partner

De voordelen van partner zijn

De moderne consument komt u niet meer vragen wat hij hebben moet, dat zoekt hij immers zelf wel uit. Eenmaal online keert het voordeel van de veelheid aan informatie zich echter al snel tegen hem. Wat onderscheidt het ene beleggingsproduct nu van een ander? Of beter gezegd, waarom moet de consument bij u zijn in plaats van bij een van uw concurrenten?

Verbind uw naam aan een merk met een missie

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken voor consumenten. In samenwerking met onafhankelijke kennispartners, selecteert IEX Gouden Stier de beste bedrijven en diensten. Op basis van heldere en voor iedereen inzichtelijke criteria wordt jaarlijks een overzicht gemaakt van de Beste Keuzes in de beleggingsmark met als doel particuliere beleggers handvatten te geven om de juiste beleggingsbeslissingen te kunnen maken.

Exclusief voor u als partner

Behoort u tot de beste vijf, dan presenteren wij u een half jaar lang op onze Beste Keuze-sectie. We bieden u als partner bovendien de mogelijkheid om nog prominenter in beeld te komen bij de consument. In het momentum van de bekendmaking van de beste keuzes van 2018 voeren wij een grootschalige multimediale campagne. Met zichtbaarheid op onze mediaplatforms en content waaruit uw expertise blijkt en die uw merk sterker maakt, zorgen wij ervoor dat u gevonden wordt door de consument.

Het netwerkevenement dat voor u werkt

Bij de bekendmaking van de Beste Keuzes van 2018 hoort een feest. Op 8 november 2018 zal daarom de IEX Gouden Stier awardshow plaatsvinden. Op deze avond wordt bekendgemaakt welke Beste Keuzes een extra prijs in de wacht slepen voor bijzondere prestaties of mijlpalen in het afgelopen jaar. De ideale gelegenheid om te netwerken en met uw team te vieren dat uw merk tot de beste in de markt behoort. We worden niet voor niets hét industry event van het jaar genoemd. Daar wilt u toch bij zijn?

Download de tariefkaart van de partnerpakketten voor de Beste Keuze-winnaars

Partner van het enige onafhankelijke beleggingskeurmerk

  • Wij zorgen ervoor dat de consument u vindt
  • Een keurstempel om mee te pronken.
  • Uniek bereik en grootschalige zichtbaarheid
  • Multimediale campagne voor de duur van 6 maanden
  • Effectieve content die uw merk versterkt
  • Directe leads
  • Gegarandeerde toegangskaarten
Download de tariefkaart van de sponsorpakketten