Samen bereiken we meer

Uw boodschap en ons bereik

Gouden Stier beeldje

Gouden Partners

Bronzen Partners

Sponsors

Word ook partner

De voordelen van partner zijn

Vandaag de dag zijn consumenten vrijwel volledig verantwoordelijk voor hun eigen financiële toekomst. Dit vergt financieel bewustzijn van consumenten en het is een belangrijke taak van de sector om daar aan bij te dragen. Zeker als het gaat om een complexe materie zoals beleggen.

Wij zorgen ervoor dat u opvalt

Maar hoe bereikt u die particuliere belegger? Gouden Stier biedt u de mogelijkheid om uw visie via het grootste beleggingsplatform onder de aandacht te brengen bij Nederlandse beleggers. Samenwerken met Gouden Stier zorgt ervoor dat uw merk opvalt in het overschot aan informatie en producten.

Heldere boodschap met een uniek bereik

Met de hulp van AF Advisors, Beleggingsmatch en Finno.nl selecteert Gouden Stier de beste, meest transparante en innovatieve bedrijven en diensten. Onze mediapartners Belegger.nl, IEX.nl, DeBeurs.nl, EuroBench.com, Participaties.nl, Guruwatch.nl, Quoteweb.nl en IEXGeld zorgen hierbij voor een uniek bereik van meer dan 1,5 miljoen retailbeleggers.

Exclusief voor u als partner

Voorafgaand, tijdens én na de uitreiking van de Gouden Stier awards voeren wij een grootschalige multimediale campagne. In samenwerking met ons nieuwe contentmarketingplatform IEXConnect maken we content die verder gaat dan het geijkte reclamepraatje. Content waaruit uw expertise blijkt en waar uw merk sterker van wordt. Volledig geïntegreerd én duidelijk herkenbaar.

Netwerkevenement dat voor u werkt

Al meer dan tien jaar beloont Gouden Stier de best practices in de markt met een Gouden Stier award. Meer dan de ‘zoveelste prijs’: een prachtig evenement én relevant keurmerk voor beleggingsproducten, -diensten en -aanbieders. We worden niet voor niets hét industry event van het jaar genoemd. Daar wilt u toch bij zijn?

Download de tariefkaart van de partnerpakketten voor genomineerden

Verbind uw naam aan een merk met een missie

  • Wij zorgen ervoor dat u opvalt.
  • Partner van het enige onafhankelijke keurmerk voor beleggingsproducten, -diensten en -aanbieders.
  • Uniek bereik dankzij onze mediapartners.
  • Creatieve en effectieve content die uw merk versterkt.
  • Zichtbaarheid als partner van hét industry event van het jaar.
  • Gegarandeerde toegangskaarten voor de Gouden Stier 2017.
Download de tariefkaart van de sponsorpakketten voor niet-genomineerden