IEX Gouden Stier

keurmerk met een missie

Keuzehulp voor juiste beleggingsbeslissingen

Keurmerk

Weg met keuzestress

Steeds meer Nederlanders beleggen. Sommigen simpelweg omdat ze het spel op de beurs leuk vinden, anderen omdat het een onmisbaar instrument is om hun financiële doelen te kunnen realiseren. Het is echter niet eenvoudig om de juiste beleggingskeuzes te maken. Met talloze producten, diensten en aanbieders is het niet vreemd dat veel beleggers door de bomen het bos niet meer zien.

Onze missie

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken, door op basis van heldere criteria de beste producten en diensten in dat ruime aanbod te identificeren. De IEX Gouden Stier-Beste Keuze is een onafhankelijk keurmerk en geeft beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

Selectieproces

In het bepalen van de Beste Keuze werkt IEX Gouden Stier samen met drie kennispartners: AF Advisors, beleggingsmatch en Crowdfundmarkt.

Kernwaarden

 • Gerenommeerd

  Al meer dan tien jaar beloont IEX Gouden Stier de best practices in de markt. Het is meer dan de ‘zoveelste prijs’; een relevant en zeer gewild keurmerk voor beleggingsproducten, -diensten en -aanbieders.

 • Onafhankelijk

  Het IEX Gouden Stier-keurmerk komt tot stand door een unieke samenwerking tussen onafhankelijke kennispartners en toonaangevende beleggingsplatforms.

 • Transparant

  IEX Gouden Stier selecteert voor particuliere beleggers de beste, meest transparante en innovatieve bedrijven en diensten op basis van voor iedereen inzichtelijke criteria. Deze worden beschreven op deze site en in de juryrapporten die na de uitreiking worden gepubliceerd.

 • Innovatief

  De IEX Gouden Stier is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de markt. Dit betekent echter niet dat we vasthouden aan één succesformule. Zo leidt onze jaarlijkse evaluatie altijd tot een kritische herziening van de inhoudelijke toetsing en waar nodig tot het invoeren van nieuwe categorieën.

BRON VAN INFORMATIE ÉN INSPIRATIE

Winnaars van de IEX Gouden Stier Beste Keuze behoren tot de beste producten, diensten en aanbieders die er op dit moment in de markt te vinden zijn. Op deze manier wil IEX Gouden Stier de Nederlandse beleggers informeren én inspireren in de zoektocht naar de beste beleggingsoplossing.

Word partner van IEX Gouden Stier

 • Wij zorgen ervoor dat de consument u vindt

 • Een keurstempel om mee te pronken

 • Uniek bereik en grootschalige zichtbaarheid

 • Effectieve content die uw merk versterkt

 • Directe leads

 • Gegarandeerde toegangskaarten

Partner Worden

Meer weten?

De Digital Media Consultants van IEX adviseren adverteerders en bureaus over de inzet van media en het overbrengen van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Zij denken graag met u mee.